Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 12 stuks

Ingrediënten

  • 125 gram speltbloem
  • 50 gram kokosbloesemsuiker (of andere suiker naar keuze)
  • 1 klein eitje
  • 50 gram koude roomboter
  • snufje zout
  • snufje kaneel
  • 60 gram gezouten pinda's

Optioneel

  • snufje gember

Zo maak je het

  • Maak een deeg van de speltbloem, suiker, ei, roomboter, snufje zout en kaneel. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet minimaal een half uurtje in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak kleine balletjes van 30 gram. Druk het balletje tot een koekje op de bakplaat.
  • Druk de pinda's stevig in de koekjes. Zet 25 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen om hard te worden.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl