Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 80 - 100 gram rucola
  • 2 rijpe perziken
  • 80 gram geitenkaas
  • 2 kleine handjes amandelen
  • 3 eetlepels extra virgine olijfolie
  • 1 eetlepel frambozen azijn
  • 2 theelepels honing

Optioneel

  • balsamico stroop

Zo maak je het

  • Verhit de grillpan, Snijd de perziken doormidden en verwijder de pitten. Snijd elke helft in 6 plakjes. Rooster het fruit zonder olie of boter in een hete pan 2 minuten om en om, zodat er van die mooie strepen ontstaan.
  • Rooster de amandelen in een droge koekenpan.
  • Snijd de geitenkaas in stukjes.
  • Maak een dressing van de olijfolie, azijn en honing.
  • Leg de rucola op een bord. Verdeel de gegrilde perziken, geitenkaas en amandelen erop. Giet de dressing erover en maak af met de balsamico stroop.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl