Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 blikjes tonijn
  • 2 blikken haricots verts of 400 gram vers gekookt
  • 1 kleine rode ui
  • 400 gram cherrytomaatjes
  • 4 eetlepels zwarte olijven
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 theelepels mosterd Dijon
  • 3 theelepels honing

Voor erbij

Zo maak je het

  • Kook de eieren. Snijd in plakjes.
  • Laat de tonijn en haricots verts uitlekken.
  • Snijd de rode ui fijn, de cherrytomaatjes in vieren en de olijven in ringetjes.
  • Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en honing.
  • Meng alle ingrediënten, behalve de eieren, door elkaar. Verdeel over 4 borden en leg de plakjes ei erop.

Linda's tips

  • Tip: dit is een makkelijke camping salade niçoise met stokbrood. Als je wilt kun je ook nog ansjovis (uit blik), gekookte aardappeltjes of sla toevoegen.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl