Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 200 - 300 gram rijst
  • olijfolie om in te bakken
  • 250 gram kipdijfilet
  • 1-2 eetlepels rode curry
  • 400 gram wortel julienne (0f 4 flinke winterpenen)
  • 400 gram taugé
  • 3-4 eetlepels vissaus

Optioneel

  • verse rode peper, sesamzaad en gehakte koriander

Zo maak je het

  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verwarm een koekenpan met een scheutje olijfolie. Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes. Voeg toe aan de pan met de rode curry en bak gaar.
  • Je kunt de wortel julienne makkelijk zelf maken met een goede mandoline. Schil de penen en rasp tot julienne. Heb je weinig tijd? Koop dan kant en klare wortel julienne.
  • Voeg de wortel en taugé toe en bak een minuut of 3. Breng op smaak met de vissaus. Serveer de groenten en kip met de rijst. Lekker voor erbij is verse rode peper, gehakte koriander en sesamzaad.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl