Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram pasta naar keuze
  • 1 groene appel
  • handje pecannoten
  • halve bak druiven
  • 180 gram geitenkaas
  • 75 gram veldsla

Dressing

  • 1 theelepel venkelzaad
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel cider azijn
  • 1 eetlepel honing

Zo maak je het

  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Bij een pastasalade vind ik het altijd lekker om het zout in het water te vervangen door een bouillon blokje.
  • Snijd de appel in stukjes. Hak de pecannoten fijn. Snijd de druiven eventueel doormidden en snijd de kaas in plakken.
  • Pak een groot bord of serveerschaal. Leg eerst de sla erop, gevolgd door de pasta. Verdeel de appel, noten, druiven en als laatste de kaas ervoer.
  • Maak een dressing van het venkelzaad, olijfolie, azijn en honing. Giet over de pasta salade met geitenkaas.

Linda's tips

  • Een pastasalade is altijd goed als bijgerecht bij een barbecue. In het bbq E-book tref je 15 makkelijker recepten aan voor bij de barbecue. Van vlees, vis, vega, bijgerechten en sauzen. Download nu jouw exemplaar.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl