Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 50 gram spinazie
  • 100 gram aardbeien
  • 30 gram zachte geitenkaas (met honing)
  • 20 gram walnoten
  • 1 eetlepel goede extra virgine olijfolie
  • 1 theelepel frambozen azijn /of appel azijn
  • 1/2 theelepel mosterd (Marne Dijon scherp) of meer naar smaak

Zo maak je het

  • Leg de spinazie op 1 bord.
  • Verwijder de kroontjes van de aardbei en snijd in vieren en voeg toe aan de spinazie.
  • Verkruimel de geitenkaas en strooi met de walnoten over de salade.
  • Maak een dressing van de olijfolie, azijn en mosterd en giet over de salade.

Linda's tips

  • Tip: ook lekker met veldsla
  • Detox To Go tip: Bewaar de aardbeien en geitenkaas beide gescheiden van de spinazie in plastic zakjes in één bakje. Ter plekke snijd je de aardbeien en geitenkaas en strooi je over de spinazie. Neem de dressing mee in een klein potje en giet over de salade.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl