Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram kastanje champignons
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel tijm
  • snufje gemalen zeezout

Extra nodig

  • houten spiesen (geweekt in water)

Zo maak je het

  • Boen de kastanje champignons schoon. Dit kun je doen met een speciaal borsteltje, dat je bij de huishoudelijke winkel zoals een Blokker kunt kopen. Een alternatief is een stuk keukenpapier. Wrijf de champignons schoon tussen het papier. Snijd de champignons doormidden.
  • Maak een dressing van de olijfolie, balsamico azijn, en kruiden. Meng goed door elkaar en voeg dan de champignons toe. Zorg dat elke champignon de heerlijke marinade krijgt. Laat bij voorkeur een half uurtje intrekken.
  • Steek de houten spiesen erdoor en grill in 5 minuten bruin op de barbecue of grillpan. Bestrooi met een beetje gemalen zeezout.

Linda's tips

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl