Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 stevige slabladeren zoals romaine sla of ijsberg sla
  • 1 klein blikje bonen naar keuze 150 gram
  • 2 eetlepels tahin sesampasta
  • 4 plakken kipfilet
  • 1/2 avocado

Zo maak je het

  • Verwijder de dikke nerf van de slabladeren. Besmeer de slabladeren met de bolle kant van een lepel met de tahin. Spel de bonen af om overtollig zout te verwijderen. Beleg elk slablaadje met een plakje kipfilet en 2 eetlepels bonen. Snijd een halve avocado in blokjes en verdeeld over de sla wraps.
  • Eet de sla wraps uit de hand of rol ze op.

Linda's tips

  • Tip: bewaar de andere helft van de avocado afgedekt met ui in de koelkast, dit is de tip om verkleuring tegen te gaan. Verwerk de vrucht de volgende dag in een groene smoothie.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl