Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 15 stuks (circa)

Ingrediënten

  • 1 kleine watermeloen (bij voorkeur met weinig pitten)
  • tapas prikkers (circa 9 cm lang)

Optioneel

  • verse munt

Zo maak je het

  • Snijd de meloen doormidden. Snijd vervolgens dikke plakken van 1,5 cm en snijd in punten. Steek de prikker in het midden door de schil. Bestrooi eventueel met verse munt.
  • De watermeloen ijsjes smaken het lekkerste als ze gekoeld zijn. Zet een uurtje of 2 in de koelkast of koel de meloen van te voren. Voor echte ijsjes dien je de meloen 4 uur in de vriezer te zetten. Zorg ervoor de ijsjes niet op elkaar liggen, want dan vriezen ze vast en krijg je ze niet makkelijk los.

Linda's tips

  • Nog watermeloen over? Binnenkort volgt een recept met een watermeloen salade of pureer het vruchtvlees voor deze waterijsjes van vers fruit.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl