Schil de mango, verwijder de pit en snijd in dunne plakjes. Snijd de avocado doormidden. Haal de twee helften met een licht draaiende beweging van elkaar. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes. Haal met een lepel de reepjes eruit.
Vul een (beslag) kom met warm water (niet kokend, wel heet genoeg). Dompel een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in het water, totdat het zacht is. Leg het rijstpapier plat op een bord.
Leg 3 garnalen in het midden van het rijstpapier. Leg 2 reepjes mango en avocado ernaast. Erboven een pluk taugé. Strooi er eventueel gehakte cashewnoten over.
Zorg dat 2 cm aan beide kanten vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het papier tot een pakketje. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier.
Maak een dip van de zoete chilisaus met de koriander. Serveer bij de vers gemaakte loempia’s.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl