Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 30 gram havermout
  • 30 gram amandelmeel
  • 1 rijpe banaan geprakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels stoofperen sap
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel koekkruiden
  • 1 stoofpeertje

Extra nodig

  • oven vast schaaltje

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Vet het ovenschaaltje in met een beetje olijfolie.
  • Meng de havermout, amandelmeel, geprakte banaan, ei, stoofperen sap, yoghurt, bakpoeder en koekkruiden door elkaar.
  • Snijd het stoofpeertje doormidden en verwijder het klokhuis. Snijd de ene helft in stukjes en meng door het beslag. Stort het beslag in het ovenschaaltje.
  • Snijd de andere helft van het stoofpeertje in een waaier en leg boven op het beslag. Zet het schaaltje 20 - 25 minuten in de oven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl