Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 150 gram biefstuk (of 100 gram kipfilet)
  • 1 koffielepel olie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel vers geraspte gember
  • scheutje sojasaus
  • theelepel sambal
  • snufje zout en peper
  • 100 gram asperge tips
  • 125 gram kastanje champignons
  • 1 winterpeen
  • 1 flinke hand taugé

Zo maak je het

  • Snijd de biefstuk in reepjes en maak een marinade van de olie, een uitgeperst teentje knoflook, de gember, scheutje sojasaus en de sambal en leg de biefstuk erin. Heb je wat meer tijd, laat het vlees dan even marineren
  • Snijd het uiteinde van de asperges af en snijd in stukken. Maak de champignons schoon en snijd in plakken. Snijd de peen in julienne of in kleine blokjes.
  • Verhit een koekenpan en bak hier in het vlees kort. Voeg de groente toe en roerbak nog een paar minuten. Persoonlijk houd ik van knapperige groente en binnen 5 minuten staat dit roerbak recept op tafel.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl