Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 20 stuks

Ingrediënten

  • 1 zak buffel mozzarella mini (20 stuks)
  • 1 doosje trostomaatjes (let op: niet te kleine tomaatjes)
  • 1 basilicum plantje
  • 1 komkommer

Extra nodig

  • pops stokjes (Xenos) of tapasprikkers

Zo maak je het

  • Snijd de kapjes van de tomaatjes af. Hol uit met een theelepel. Snijd dikke plakken komkommer van 2 cm.
  • Maak een gaatje in de tomaatjes door met het stokje door de bodem van het tomaatjes te prikken. Leg een basilicum blaadje in het tomaatje en dek af met een bolletje mozzarella.
  • Steek de capresse pops in de komkommer en serveer direct.

Linda's tips

  • Tip: giet nog een beetje balsamico azijn over de mozzarella. Of rol de mozzarella door een beetje olijfolie met fijn gesneden basilicum en citroenrasp. Of steek eerst een plakje chorizo of rauwe ham op het stokje voordat je het tomaatje en de mozzarella toevoegt.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl