Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 1,5 theelepel komijn
  • 1 theelepel gember
  • 1/2 theelepel kaneel
  • chili vlokken naar smaak
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 aubergine
  • 2 paprika's
  • 2 tomaten
  • 1 blikje water (maat van de tomatenpuree)
  • 300-400 gram kipfilet
  • 8 volkoren wraps

Voor erbij

  • 125 ml Griekse yoghurt & verse koriander

Zo maak je het

  • Snijd de ui en knoflook. Bak met olijfolie 5 minuten in een koekenpan. Voeg de komijn, gember, kaneel en chilivlokken toe en roerbak 1 minuut. Voeg dan de tomatenpuree toe.
  • Snijd ondertussen de aubergine en paprika's in stukjes en voeg toe aan de pan.
  • Snijd de tomaten in stukjes en voeg toe aan de groente. Vul het blikje tomatenpuree met water en voeg toe aan de pan. Laat de saus een minuut of 6 - 8 zachtjes pruttelen.
  • Snijd de kip in stukjes en bak in een tweede koekenpan goudbruin.
  • Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Besmeer de wraps met Griekse yoghurt. Verdeel het groentemengsel, kip en koriander erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl