Snijd de ui en paprika in stukjes en hak de knoflook fijn. Verwarm een koekenpan en bak hierin het gehakt bruin zonder olie. Voeg de ui, paprika en knoflook toe, totdat de ui glazig en de paprika zacht is.
Voeg het blikje tomatenpuree en Mexicaanse taco kruiden kruiden toe en bak 2 tot 3 minuten.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes en voeg toe aan de pan. Spoel ondertussen de mais en kidneybonen af en voeg toe aan het gehakt groente mengsel. Roer alles goed door elkaar en zet het vuur uit.
Haal de wraps uit de verpakking en vul met het mengsel uit de pan en kaas naar smaak, houd een kleine hoeveelheid achter. Strooi het laatste restje kaas over de opgerolde tortilla’s en zet in een ingevette ovenschaal. Bak de burrito's met gehakt 10 minuten in de oven. Serveer met zelfgemaakte guacamole en sla.
Linda's tips
Tip: Wil je liever wraps met gehakt zonder oven maken, zodat iedereen zijn eigen wrap vult? Maak het burrito recept tot en met stap 3. Vul vervolgens bakjes met het gehaktmengsel, gesneden tomaat, mais, kidneybonen, kaas, sla en vergeet de zelfgemaakt guacamole niet. Verwarm de wraps volgens de verpakking, besmeer met guacamole en beleg met de ingrediënten naar keuze, rol op en geniet ervan.
Tip: maak een ultra snelle guacamole door 2 rijpe avocado's met een klein sjalotje, teentje knoflook, snuf chilipoeder en peper en zout te pureren met de staafmixer.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl