Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het gehakt in een koekenpan goudbruin. Hak ondertussen de spinazie grof. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met de komijn, koriander en chilipoeder. Laat het gehakt spinazie mengsel uitlekken in een zeef.
Maak ondertussen de taco saus. Roer alle ingrediënten in kom door elkaar. Mocht de saus nog te dik zijn, voeg dan meer water toe.
Snijd de lente ui in ringetjes. Voeg 2/3 van de lente ui en 100 gram kaas toe aan het uitgelekte gehakt spinazie mengsel.
Vet een ovenschaal in met olie. Neem een wrap en vul met het gehakt mengsel en zet in de schaal. Herhaal dit voor de overige wraps.
Smeer de taco saus erover en de andere helft van de kaas. Zet de wraps met gehakt 20 minuten in de oven.
Strooi bij het serveren de rest van de lente ui en verkruimelde tortilla chips erover. Maak er ook guacamole bij en zet zure room op tafel.