Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 gram spinazie
  • 2 flinke voorgekookte bietjes
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 2 takjes munt

Zo maak je het

  • Verwarm de pita broodjes volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verwarm een koekenpan met olijfolie en bak hierin de spinazie 2 minuten totdat het slinkt.
  • Snijd de gekookte bieten in dunne plakjes en verwarm in een pannetje met water. Giet af.
  • Besmeer de pita met een flinke eetlepel geitenkaas. Scheur 2 blaadjes munt in stukjes en verdeel over de geitenkaas. Vul de pita met een flinke pluk gewokte spinazie en een paar plakjes biet.

Linda's tips

  • Tip: in plaats van pita's kun je ook wraps gebruiken.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl