Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 800 gram aardappelen
  • 500 gram spruiten
  • 250 gram kastanje champignons
  • 250 gram gerookte spekjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels komijn
  • scheutje melk

Zo maak je het

  • Schil en was de aardappelen en kook 15 minuten en giet af.
  • Maak de spruitjes schoon en kook 3 minuten in een bodempje water. Giet af en spoel af onder de koude kraan.
  • Borstel de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Verwarm een koekenpan en bak hierin de gerookte spekjes goudbruin. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
  • Bak de gekookte spruiten, kastanje champignons, knoflook en komijn ongeveer 3 minuten mee.
  • Stamp de aardappelen fijn en voeg een scheutje melk toe. Roer de groente door de aardappelpuree.

Linda's tips

  • Tip: een scheutje sojasaus aan tafel zorgt voor een Oosterse twist.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl