Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Spruitjesstamppot met komijn
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
800
gram
aardappelen
500
gram
spruiten
250
gram
kastanje champignons
250
gram
gerookte spekjes
2
teentjes knoflook
2
theelepels
komijn
scheutje melk
Zo maak je het
Schil en was de aardappelen en kook 15 minuten en giet af.
Maak de spruitjes schoon en kook 3 minuten in een bodempje water. Giet af en spoel af onder de koude kraan.
Borstel de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.
Verwarm een koekenpan en bak hierin de gerookte spekjes goudbruin. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Bak de gekookte spruiten, kastanje champignons, knoflook en komijn ongeveer 3 minuten mee.
Stamp de aardappelen fijn en voeg een scheutje melk toe. Roer de groente door de aardappelpuree.
Linda's tips
Tip: een scheutje sojasaus aan tafel zorgt voor een Oosterse twist.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl