1elKokosazijn met nootmuskaat van Cocofinaof andere frisse azijn of cider azijn
3elOlijfolie
peper
zout
1tlhoning
Zo maak je het
Kook de bulghur volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat even afkoelen.
Spoel de witte bonen en borlotti bonen af en doe door elkaar. Kook de tuinbonen even kort en haal het velletje eraf. Dit heet dubbel doppen. Het hoeft niet als de boontjes jong zijn maar zodra ze wat ouder worden wordt het taai en vind ik het lekkerder. Maar de keus is aan jou.
Doe de tuinboontjes bij de andere bonen en meng met de gehakte peterselie en de granaatappelpitjes.
Voor de dressing gebruikte ik kokosazijn met nootmuskaat van Cocofina. Heb je dat niet gebruik dan een andere frisse azijn. Heb je een zoetere azijn (onze appelcider zou erg lekker zijn hier) laat dan de honing weg.
Proef even of het geheel niet te zuur is en voeg eventueel nog iets meer honing toe.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl