Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1/2 mango
  • 1/2 perzik
  • handje aardbeien
  • 1/2 kiwi
  • 1 - 2 limoenen
  • 1 eetlepel honing
  • handje blauwe bessen
  • 8 vellen rijstpapier
  • paar blaadjes munt

Zo maak je het

  • Snijd de mango en perzik in dunne reepjes. De aardbeien en kiwi in plakjes.
  • Pers de limoen uit en roer de honing erdoor. Proef de dip even. Misschien heb je nog een beetje honing nodig of misschien een paar druppels water voor als de dip te dik is.
  • Vul een (beslag) kom met warm water (niet kokend, wel heet genoeg). Dompel een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in het water, totdat het zacht is. Leg het rijstpapier plat op een bord.
  • Leg een paar stukjes fruit met een blaadje munt in het midden van het rijstpapier.
  • Zorg dat 2 cm aan beide kanten vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het papier tot een pakketje. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier.
  • Serveer met de limoen honing dip.

Linda's tips

  • Tip: van de rest van het fruit maak je een smoothie of gebruik je voor een ontbijt met yoghurt.
  • Tip: ook lekker is een dip van Griekse yoghurt met een beetje sinaasappelsap en munt.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl