Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 kleine appel elstar
  • 1/2 eetlepel ahornsiroop
  • 1 theelepel kokosolie
  • 1 + 1/2 theelepel kaneel
  • 20 gram havermout
  • 10 gram amandelmeel
  • 1 kleine banaan
  • 1 ei

Extra nodig

  • bakvorm 12 cm & bak spray

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de appel in kleine stukjes.
  • Verwarm een kleine koekenpan op middelhoog vuur. Verwarm de ahornsiroop en kokosolie. Voeg de appel en 1 theelepel kaneel toe en hussel goed door elkaar. Laat zachtjes bakken.
  • Maak ondertussen het beslag met het havermout, amandelmeel, (geprakte) banaan, 1/2 theelepel kaneel en ei. Het makkelijkste vind ik om alle ingrediënten in de hakmolen van de staafmixer te doen en het apparaat het beslag te laten maken.
  • Vet de bakvorm in. Haal de gebakken appeltjes van het vuur. Leg op de bodem van de taart. Giet het beslag erover en zet 20 minuten in de oven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl