Week de noedels 3-5 minuten in warm water. Giet af en laat uitlekken
Maal de pinda’s fijn in de vijzel. Haal uit de vijzel en meng met de sojasaus, limoen, koriander en knoflook.
Vul een (beslag) kom met warm water (niet kokend, wel heet genoeg). Dompel een vel rijstpapier 5 tot 10 seconden in het water, totdat het zacht is. Leg het rijstpapier plat op een bord.
Leg 1 eetlepel van het pindamengsel in het midden van een vel rijstpapier. Voeg 1 eetlepel geraspte wortel toe. Rol 1 blaadje sla op en leg deze erop. Strooi het sesamzaad erover en eventueel een paar blaadjes koriander. Zorg dat 2 cm aan beide kanten vrij blijft. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het papier tot een pakketje. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier.
Dip
Maak een dip van de sojasaus, knoflook, rijstazijn en gember. Serveer bij de spring rolls.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl