Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Bami Goreng
Kenmerken
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Aziatisch
Trefwoord
Makkelijke recepten, vegetarisch
Totale tijd
20
minuten
minuten
Porties
4
personen
Ingrediënten
330
gram
mie
2
uien, in blokjes
2
teentjes
knoflook, fijn gehakt
1
theelepel
vers geraspte gember
1
rode peper, in ringen en zaadlijsten verwijderd
1
theelepel
komijn
2
theelepels
koriander
2
eetlepels
ketjap
1
eetlepel
sojasaus
450
gram
bami groente
olie om in te bakken
4
eieren
Zo maak je het
Kook de mie volgens de instructie van de verpakking. Spoel de bami na het afgieten direct af met koud water en zet apart.
Verwarm een koekenpan met olie en bak hierin de ui, knoflook, gember en rode peper 5 minuten.
Voeg de komijn en koriander toe en bak een minuutje mee. Voeg de bami groente toe en bak aan.
Roer de gekookte bami door de groente. Breng op smaak met ketjap en sojasaus. Zet het vuur lager en laat een paar minuten zachtjes bakken.
Bak ondertussen in een verwarmde koekenpan met een scheutje olie 4 spiegeleieren. Serveer de bami goreng met de gebakken eieren.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl