Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Trefwoord Makkelijke recepten, snelle recepten, oven
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram (wok) noedels
  • 6 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels ketjap
  • 1/2 theelepel vers geraspte gember
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1/2 blokje bouillon, verkruimeld
  • 400 ml kokend water
  • 400 gram wokgroente naar keuze
  • 250 gram kastanje champignons, in schijfjes

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Vet een ovenschaal in met olijfolie. Meng de sojasaus, ketjap, knoflook, gember, bouillon poeder en water met elkaar. Giet in de ovenschaal.
  • Leg de noedels in het midden van de ovenschaal. Breek ze eventueel in stukken. Leg de wokgroente en champignons op en om de noedels. Zet 20-25 minuten in de oven en roer halverwege de noedels los. Zorg dat de noedels onderop in de schaal blijven, zodat ze goed gaar worden.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl