Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 portie

Ingrediënten

  • 80 gram gerookte kipfilet stuk
  • 50 gram zongedroogde tomaat
  • 25 gram Parmezaanse kaas vlokken
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 eetlepel olie van de zongedroogde tomaat
  • 2 eetlepels van een goede olijfolie
  • snufje zout en vers gemalen peper

Voor erbij

  • stokbrood of crackertjes

Zo maak je het

  • Snijd de kipfilet in zongedroogde tomaat in kleine blokjes. Hak de kaas vlokken fijn.
  • Meng de kip, tomaat, kaas, pijnboompitten en olie door elkaar. Breng op smaak met een snufje zout en peper. Ik houd van een grove structuur. Je kunt de ingrediënten ook kort pulseren in de hakmolen van de staafmixer.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl