Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • olie om in te bakken
  • 2 nori vellen
  • 1/2 blikje tonijn op water
  • 1 eetlepel kwark
  • wasabi
  • verse koriander

Voor erbij

  • sojasaus

Zo maak je het

  • Klop de eieren los met het scheutje melk. Verwarm een kleine koekenpan met een scheutje olijfolie en laat de helft van het eimengsel erin glijden. Draai om zodra eigeel gestold is. Gaar kort aan de andere zijde en haal uit de pan. Bak de 2e omelet.
  • Leg elke omelet op een vel nori. Laat de tonijn uitlekken en meng met de kwark en wasabi naar smaak. Verdeel de helft in een horizontale streep op de omelet. Bestrooi met de koriander. Houd de zijkanten vrij.
  • Rol de norivellen met omelet stevig op en laat even rusten tot de nori zacht is. Snijd in stukken.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl