Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 6 stuks

Ingrediënten

  • 2 voorgekookte maïskolven
  • 50 gram feta
  • 50 gram kookroom
  • 1/4 theelepel gerookte paprikapoeder of chili peper
  • 1/2 eetlepel vers gehakte koriander + extra ter garnering

Extra nodig

  • 6 houten saté prikkers

Zo maak je het

  • Haal de maïskolven uit de verpakking. Dep droog met keukenpapier. Snijd elke kolf in 3 stukken met een scherp mes. Steek een saté prikker door elk stuk.
  • Maak ondertussen de saus. Doe de feta, kookroom, paprikapoeder en koriander in de beker van de staafmixer. Mix tot een egala massa.
  • Grill in 5 tot 7 minuten op de bbq. De maïskolven zijn al gekookt, dus je verwarmd ze op de barbecue. Serveer maiskolven met de feta saus.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl