1theelepelvanille essenceoptioneel of een snuf kaneel
2eetlepelsamandelkwark
50gramblauwe bessen
Extra nodig
leeg jam pot met deksel
Zo maak je het
Neem een lege jampot. Voeg het chiazaad, amandelmelk, vanille essence (optioneel) en kwark toe. Roer goed door elkaar. Sluit af met de deksel en zet minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven. Bij voorkeur roer je na een paar minuten de chiapudding nogmaals goed door elkaar, zodat de zaadjes goed over het vocht verdeeld zijn.
Haal uit de koelkast vlak voor het serveren. Roer de blauwe bessen en toppings naar keuze erdoor (zoals zonnebloempitten en goijebessen erdoor).
Linda's tips
Tip: een chiapudding ontbijt kun je ook voor 2 of 3 dagen vooruit maken. Varieer elke ochtend met het soort (diepvries) fruit dat je erbij neemt.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl