Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 4 stukken warmgerookte zalm ASC
  • 4 broodjes naar keuze Italiaanse bollen
  • 2 avocado's
  • 4 eetlepels mayonaise
  • wasabi pasta naar smaak
  • 75 gram rucola

Zo maak je het

  • Verwarm de zalm volgens de gebruiksaanwijzing. Ik verwarm de vis (6 minuten) in de oven en zet de bollen na 2 minuten erbij om even warm te worden. Pluk de zalm uit elkaar.
  • Snijd de avocado's doormidden en snijd in plakken. Maak de wasabi mayonaise.
  • Snijd de bollen doormidden, besmeer met de wasabi mayonaise. Beleg vervolgens met de avocado, zalm en een flinke pluk rucola erboven op.
  • Serveer direct.

Linda's tips

  • Tip: Heb je geen wasabi in huis, dan is truffel mayonaise ook een goed idee of een standaard mayo.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl