Leg de kipfilet op een snijplank, dek af met vershoudfolie en sla deze plat met een deegroller of de Tefal koekenpan. Steek uit elke kipfilet twee ronde vormen met een steker of een leg een kommetje op het vlees en snijd rond met een scherp mes.
Meng de kruiden met de chilisaus en smeer de kip hiermee in.
Zet 3 diepe borden klaar. Maal de cornflakes grof in de hakmolen van de staafmixer en leg ze op een bord. Kluts de eieren los en leg deze op bord 2. De bloem mag op bord 3.
Wentel de kipburgers eerst door de bloem, dan door het eimengsel en daarna door de cornflakes. Voor een extra krokante korst wentel je de kipburger nogmaals door het eimengsel en de cornflakes.
Verwarm de Tefal Natural Chef koekenpan op middelhoog vuur en wacht tot de Thermo Signal rood kleurt. Snijd de hamburger broodjes doormidden en grill kort met de snijkant naar beneden in de pan. Veeg de pan eventueel schoon om broodkruimels te verwijderen. Voeg een scheutje olijfolie toe en bak de kipburgers in 6-8 minuten om en om goudbruin.
Maak ondertussen de guacamole. Voor een nog simpelere guacamole kun je ook 2 rijpe avocado's op smaak brengen met zout, zwarte peper en knoflook kruiden. Snijd de tomaten in plakken en pluk een paar blaadjes sla van de krop.
Besmeer het hamburger broodje met de gaucamole. Leg de sla, tomaat en krokante kipburger erop. Serveer direct.