Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 gram volle zachte geiten yoghurt
  • 1 minola
  • 2 eetlepels havervlokken
  • 1 eetlepel pistache noten

Optioneel

  • 1 eetlepel gesneden munt

Zo maak je het

  • Pel de mineola en snijd in kleine stukjes.
  • Leg een laag mineola in een kom of glas en dek af met een 1e laag yoghurt.
  • Voeg 2 eetlepels havervlokken toe en dek wederom af met een laag yoghurt.
  • Sluit af met het restant fruit.
  • Pel en hak de pistache noten en strooi samen met de munt over de mineola.

Linda's tips

  • Tip: natuurlijk kan je de mineola ook vervanger door een mandarijn of sinaasappel.
  • Tip: verdragen jouw darmen rauwe vlokken niet zo makkelijk? Laat de vlokken met de yoghurt weken door de avond ervoor in een bakje in de koelkast klaar te zetten.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl