Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • olie
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • snufje zout en peper naar smaak
  • mespunt chilipoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 2 blikken tomatenblokjes van goede kwaliteit
  • 300 gram wokgarnalen diepvries of grote garnalen
  • 100 gram feta schapen/geit

Voor erbij

  • gekookte rijst of stokbrood

Zo maak je het

  • Snijd de uien in stukjes. Verwarm een pan met dikke bodem. Fruit hierin de ui een paar minuten. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Bak de knoflook een minuutje mee en kruid het mengsel met een snufje zout, peper, chilipoeder en oregano. Voeg de blikken tomatenblokjes toe en laat 30 minuten op een medium hoog vuur inkoken.
  • Zet ondertussen de oven op 200 graden. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Ontdooi de garnalen zoals vermeld op de verpakking (mijn lievelingsmethode is de garnalen 2 minuten in een vergiet onder een koude kraan te zetten). Leg de garnalen in de ovenschaal, vervolgens het tomatenmengsel en verkruimel de feta erover.
  • Zet de schaal 10 tot 15 minuten in de oven.
  • Lekker met rijst of stokbrood.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl