Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 14 hapjes

Ingrediënten

  • halve koude galia meloen
  • 1 zak buffel mozzarella mini 350 gram
  • 7 plakken rauwe ham

Optioneel

  • meloenbolletjeslepel en kleine glaasjes of rucola

Extra nodig

  • 14 tapasprikkers (5 cm)

Zo maak je het

  • Dit hapje smaakt gekoeld het beste. Zorg dan ook dat de meloen koud is (kan ook in een koude schuur of op een balkon).
  • Snijd de meloen doormidden en verwijder met een mes de pitten. Schep met de meloenbolletjeslepel ronde bolletjes uit de meloen. Heb je niet zo'n lepel, snijd dan in gelijke blokjes.
  • Snijd de plakken rauwe ham in de lengte doormidden.
  • Steek op een stukje meloen, ham en mozzarella op een tapasprikker. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
  • Serveer de amuse op of in een glaasje. Mocht je die niet hebben, leg dan een plukje rucola op een klein bordje en leg hier 2 / 3 tapasprikkers per persoon bovenop.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl