Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram couscous
  • 350 gram groene asperges of 1 courgette
  • 40 gram walnoot
  • 75 gram rucola
  • 200 gram feta

Dressing

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroen
  • 2 theelepels honing
  • 1 eetlepel fijn gesneden munt
  • snufje zout en peper

Zo maak je het

  • Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Verwijder het uiteinde van de groene asperges. Snijd de kopjes eraf en snijd de rest van de asperges in stukjes van 1 cm. Kook 3 minuten in kokend water, giet af met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
  • Rooster de walnoot goudbruin in een droge koekenpan. Hak in grove stukken.
  • Maak de dressing door de olijfolie, citroensap, honing en munt te mixen. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper.
  • Hussel nu de couscous, asperges, walnoot, rucola en dressing door elkaar. Verkruimel de feta erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl