Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 100 gram pure chocolade
  • 100 gram granola
  • halve mango
  • 6 eetlepels Griekse yoghurt 0% vet
  • paar blauwe bessen

Extra nodig

  • muffin houder

Zo maak je het

  • Smelt de chocolade au bain-marie. Laat iets afkoelen en voeg de granola toe. Verdeel het mengsel over 4 muffin bakjes. Druk met een lepel in zodat er ook daadwerkelijk bakjes ontstaan. Zet 2 uur op een koele plek (bv schuur) om uit te laten harden. Liever niet in de koelkast, want dan wordt de chocolade dof.
  • Pureer de halve mango in de hakmolen van de staafmixer en voeg de yoghurt toe. Zet dit in de koelkast om op te stijven.
  • Haal de chocolade nestjes voorzichtig uit de muffin vormpjes. Schep de vogelnestjes vol met de mango yoghurt en decoreer met de blauwe bessen. Mocht je nog mango yoghurt over hebben, dan kun je dit nog zeker een dag bewaren in de koelkast.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl