Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Havermout ontbijt muffins
Kenmerken
Porties
6
stuks
Ingrediënten
2
eieren
2
rijpe bananen
6
eetlepels
havermout
6
eetlepels
water
flinke snuf kaneel
2
flinke theelepels
met kop biologische cacao
6
eetlepels
bevroren blauwe bessen
Extra nodig
muffin tray
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pureer de eieren, bananen, havermout, water, kaneel en cacao in een blender tot een egale massa.
Vet een muffin vorm in. Leg op elke vorm een eetlepel blauwe bessen. Giet vervolgens het beslag erover.
Bak bruin en gaar in 25 à 30 minuten.
Linda's tips
Tip: ook lekker zijn deze
havermout muffins met vijgen en feta
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl