Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 6 stuks

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 6 eetlepels havermout
  • 6 eetlepels water
  • flinke snuf kaneel
  • 2 flinke theelepels met kop biologische cacao
  • 6 eetlepels bevroren blauwe bessen

Extra nodig

  • muffin tray

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pureer de eieren, bananen, havermout, water, kaneel en cacao in een blender tot een egale massa.
  • Vet een muffin vorm in. Leg op elke vorm een eetlepel blauwe bessen. Giet vervolgens het beslag erover.
  • Bak bruin en gaar in 25 à 30 minuten.

Linda's tips

Tip: ook lekker zijn deze havermout muffins met vijgen en feta

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl