Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 6 stuks

Ingrediënten

  • 1 blikje croissantdeeg
  • pindakaas
  • 50 gram pure chocolade

Extra nodig

  • extra nodig: bakpapier

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor volgens de verpakking van het croissant deeg.
  • Haal het deeg uit het blikje en rol uit op het aanrecht.
  • Knijp met je vingers de kartelrandjes aan elkaar vast.
  • Besmeer het deeg met een laag pindakaas of chocoladepasta.
  • Rol het deeg weer op tot een rol en snijd voorzichtig in 6 plakken en leg op het bakpapier. Schuif in de oven en bak goudbruin in 15 - 20 minuten (afhankelijk van de verpakking).
  • Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie. Giet in een beker of glas met schenktuit, dat maak het makkelijk om de chocolade over de broodjes te verdelen.
  • Serveer de pindakaas broodjes met chocolade direct.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl