Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 borrelbrood

Ingrediënten

  • 1 blik Danerolles Petit Pains White
  • 25 gram roomboter
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • snufje zout
  • 1 teentje knoflook geraspt
  • 20 gram geraspte Parmezaanse kaas + extra voor garnering

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Verwijder de verpakking van het blikje. Haal het deeg eruit. Snijd 1 bolletje in 4 stukjes.
  • Verwarm de boter op een laag vuur in een pannetje.
  • Voeg de uienpoeder, Italiaanse kruiden, snufje zout, knoflook en kaas toe en roer goed door elkaar.
  • Vet een blik in. Ik heb gekozen voor een tulband/puddingvorm voor een mooi rond brood. Gebruik eventueel een taartvorm met een rond ovenvast schaaltje in het midden.
  • Rol 1/3 van de deegbolletjes zorgvuldig door het kaaskruidenmengsel en leg in de vorm. Herhaal dit met de rest van de deegbolletjes, zodat het mengsel op is. Schaaf nog extra Parmezaanse kaas over het deeg.
  • Zet de vorm of bord in de oven 20 minuten en bak het brood bruin.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl