Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien.
Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller van onder het kopje naar beneden. Snijd de houtachtige onderkant eraf. Snijd de asperges in stukken van 3-4 cm. Kook de asperges in een ruime pan zo’n 10 minuten. Gooi het kookvocht en de schillen niet weg, want je kunt er aspergesoep mee maken zie de tip. Giet af en laat uitlekken.
Kluts de eitjes met de yoghurt. Meng goed door elkaar en zorg dat er geen klontjes inzitten. Voeg de kaas toe en roer door elkaar.
Snijd de plakjes beenham in stukjes en de lente ui in ringetjes.
Beleg de vorm met de bladerdeeg. Prik erin met een vork. Strooi er een laagje couscous over.
Voeg de gekookte asperges toe. Vervolgens de beenham en dan de lente uitjes.
Giet vervolgens het ei yoghurt mengsel erover en leg de tomaatjes erop en snijd doormidden en steek erin.
Zet 30 minuten in de oven.