Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 8 stuks

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 8 sneetjes oud brood wit of bruin
  • 250 ml chocolademelk
  • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
  • 1 theelepel kaneel
  • roomboter

Zo maak je het

  • Klop het ei los met de basterdsuiker en de kaneel en voeg dan de melk toe. Roer goed door en schenk dit in een platte schaal of op een diep bord.
  • Haal de korstjes van het brood of steek een leuk figuurtje uit de boterhammen. Leg de sneetjes in het mengsel en draai ze na 10 seconden om. Zo zorg je dat beide kanten goed bedekt zijn.
  • Verwarm een klontje boter in een koekenpan met wat boter en bak de wentelteefjes om en om in zo’n 5 minuten bruin.
  • Bestrooi ze vlak voor serveren met wat kaneel en (poeder)suiker.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl