Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 8 sneetjes zuurdesem brood van de bakker
  • 8 eetlepels homade pesto
  • olijfolie
  • 1 flinke courgette
  • flinke hand rucola
  • 8 zongedroogde tomaatjes

Zo maak je het

  • Verhit een grillpan met een beetje olijfolie.
  • Rooster het brood in een tosti apparaat (alternatief is de grillpan)
  • Snijd de courgette in lange dunne plakken, besmeer met een beetje olijfolie en grill om en om bruin in de loei hete grillpan. Of 15 -20 minuten in de oven (180 graden).
  • Besmeer 2 sneetjes brood met pesto, leg op het ene broodje 2 plakken courgette en een pluk rucola. Dek af met het andere broodje. Steek er een prikker met een zongedroogde tomaat doorheen. Herhaal bovenstaand met de andere sneetjes brood.

Linda's tips

  • Tip: ook lekker met gegrilde kipfilet of een smeerbare geitenkaas of roomkaas in plaats van pesto.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl