Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 appel
  • kaneel
  • kokosolie / olijfolie
  • 1 rijpe banaan
  • 1 ei
  • 50 gram havermout
  • 50 ml amandel melk
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snufje zout

Zo maak je het

  • Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor. Snijd in 4 tot 5 plakken. Snijd eventuele restjes in stukjes.
  • Verwarm een koekenpan met de kokosolie of neutrale olijfolie. Bak hierin de plakken goudbruin om en om. Bestrooi de appel rijkelijk met kaneel.
  • Prak ondertussen de banaan met een vork fijn. Doe in een kom met het eitje, havermout, amandelmelk, bakpoeder en een snufje zout. Klop tot een beslag.
  • Haal de gebakken appelschijven met twee spatels uit de pan en dompel onder in het beslag. Leg de havermout pannenkoeken met appel in de pan en bak aan beide kanten bruin. Voeg eventuele stukjes appel toe en bak lekker mee.
  • Stapel de havermout pannenkoeken op elkaar en geniet ervan.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl