Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 4 plakken kerstbrood
  • 200 ml amandelmelk of andere melk
  • 1 rijpe banaan
  • flinke snuf kaneel
  • bakspray

Optioneel

  • witte poedersuiker en geschaafde amandelen

Extra nodig

  • 4 ovenschaaltjes

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Haal het spijs uit de plakken krentenbrood. Doe in een maatbeker met de melk en de rijpe banaan (in plakken) en mix tot een egale massa. Schenk op een bord.
  • Snijd elk plak paasbrood in 3 of 4 stukken. Vet de ovenschaaltjes in met bakspray of een beetje olijfolie.
  • Haal de stukken brood met beide zijdes door het melk banaan mengsel en leg in het ovenschaaltje. Verdeel het overgebleven "beslag" over de vier ovenschaaltjes. Zet 20 minuten in de oven en serveer direct.

Linda's tips

  • Tip: zet de ovenschaaltjes op een klein bordje want ze zijn gloeiend heet.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl