Snijd de abrikozen in blokjes en week 30 minuten in heet water.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bekleed een bakblik met bakpapier of vet in.
Zeef de bloem en voeg de bakpoeder, zout, kaneel en nootmuskaat toe. Roer goed door elkaar en zet apart.
Voeg in een andere kom de melk, honing, ei en kokosolie toe. Zorg dat de kokosolie gesmolten is. Je kunt dit even in een hitte bestendig kommetje in de oven zetten. Mix goed door elkaar.
Giet de abrikozen af.
Voeg alle natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en roer door elkaar totdat alle natte ingrediënten opgenomen zijn. Roer de abrikozen erdoor heen. Bij mij duurde dit minder dan 1 minuut.
Stort het deeg onmiddellijk in het bakblik en bak 60 minuten in de oven.
Laat volledig afkoelen, voordat je het brood uit het bakblik haalt. Bestrooi optioneel met poedersuiker vlak voor het serveren.