Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 glazen

Ingrediënten

  • 7-8 bloedsinaasappels
  • 1 limoen
  • 1 stengel citroengras

Voor erbij

  • ijsklontjes

Zo maak je het

  • Pers de bloedsinaasappels uit. Rol de limoen eerst over het aanrecht zodat er meer sap uit komt en pers ook uit. Bewaar de limoenschillen in het sap. Kneus de citroengras stengel en voeg ook toe aan het sap.
  • Laat alles de hele nacht trekken in de koelkast in een glazen fles. Voor het serveren even zeven. Lekker voor bij zondagochtend ontbijtje.

Linda's tips

  • Tip van Jef, voeg eventueel een schepje honing toe aan het sap.
  • Tip: citroengras koop je in de supermarkt. Bij mij is het te verkrijgen onder het merk Eat Me. Vervang het citroengras door wat citroenrasp of sap.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl