Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram groene asperges
  • 310 gram linzen groot blik
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 75 gram rucola
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing

Voor erbij

  • eventueel stokbrood of couscous

Zo maak je het

  • Was de groene asperges. Verwijder het houtige uiteinde. Snijd in klein stukjes van 0,5 cm en bewaar de kopjes apart.
  • Spoel de linzen af.
  • Snijd de geitenkaas in stukjes.
  • Neem een grote schaal en leg de rucola erop. Vervolgens de linzen en de asperge stukjes op de schaal. Strooi de asperge kopjes en stukjes geitenkaas erover.
  • Maak de dressing van olijfolie, citroensap, mosterd en honing. Giet over de salade met groene asperges en geitenkaas. Serveer direct.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl