90gramproscuitto crudoof andere rauwe ham naar smaak
85gramrucola
120gramverse zongedroogde tomaatjes
50 - 75gramParmezaanse vlokken
Balsamico dressing*
2eetlepelsbalsamico azijn
4eetlepelsextra virgine olijfolie
1/2eetlepelhoning
snufjepeper en zout naar smaak
Zo maak je het
Heb je een waterkoker mee? Kook dan alvast het water voor de pasta en anders breng je je grootste pan met water aan de kook. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking. Vergeet het zout niet, dat zorgt juist voor smaak.
Scheur de rauwe ham in stukjes.
Maak ondertussen de balsamico dressing. Of kies voor een pesto dressing met 1 eetlepel pesto en 3 eetlepels olijfolie.
Meng de gekookte tortellini met de rauwe ham, rucola, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse vlokken. Giet de dressing naar keuze erover.
Linda's tips
*alternatief is een pesto dressing met 1 eetlepel pesto en 3 eetlepels olijfolie
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl