Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 6 personen

Ingrediënten

  • 1 flinke eetlepel platte peterselie
  • 1 rode ui
  • 300 gram gesneden witte kool
  • 300 gram gesneden rode kool
  • 150 gram wortel julienne

Dressing

  • 2 eetlepels yoghurt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels appelazijn
  • 2 theelepels mosterd
  • 2 eetlepels honing

Optioneel

  • gewelde rozijnen
  • walnoten
  • kleine stukjes appel

Zo maak je het

  • Snijd de peterselie fijn en de rode ui in stukjes. Meng met de kant en klaar gesneden witte & rode kool en wortel.
  • Maak de dressing door de yoghurt, mayonaise, appelazijn, mosterd en honing te mengen. Proef de dressing. De smaak hoort fris zurig te zijn, maar mocht je meer van zoet horen voeg dan meer mayonaise en of honing toe.
  • Hussel de groente en dressing door elkaar en zet weg tot gebruik.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl