Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 wraps

Ingrediënten

  • 2 afgestreken opscheplepels boekweitmeel
  • 1 pak biologische geitenmelk
  • 1 biologisch ei
  • klontje roomboter
  • 1 rondje geitenkaas
  • 1/3 avocado
  • 2 plakjes zalm
  • 4 zongedroogde tomaatjes in stukjes gesneden
  • vers gemalen zwarte peper

Zo maak je het

  • Let op, indien je 1 wrap maakt heb je niet alle melk nodig. Meng het meel, het ei met een flinke scheut melk. Schenk steeds een beetje melk bij, zodat het beslag de gewenste dikte heeft, niet te dik maar ook niet te waterig.
  • Verwarm een koekenpan en smelt hierin de boter. Voeg een flinke soeplepel beslag in de pan en bak de pannenkoek om en om goudbruin.
  • Mocht je nog beslag over hebben, dan bak je nog een pannenkoek.
  • Leg de pannenkoek op een bord en besmeer dun met de geitenkaas.
  • Prak de avocado fijn met een vork en smeer over de geitenkaas.
  • Leg een plakje zalm erover en bestrooi met de stukjes tomaat en vers gemalen peper naar smaak.
  • Rol de wrap stevig op en snijd hem schuin door.

Linda's tips

  • Tip: Boekweitmeel koop je gewoon in de supermarkt van het merk Koopmans.
  • Tip: Maak 10 pannenkoeken met het hele pak boekweitmeel, de geitenmelk en 4 eieren en vries ze in.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl