Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 stuks

Ingrediënten

  • 500 gram kastanje champignons
  • 4 grote maaltijd pita's
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 eetlepels oestersaus
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 150 gram wortel
  • 150 gram taugé

Extra nodig

  • extra nodig: bakpapier

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Borstel de champignons schoon en snijd in vieren. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en schuif 15 -17 minuten in de oven. Haal uit de oven, dep eventueel het vocht eraf met een stuk keukenpapier en trek de champignons met twee vorken uit elkaar.
  • Verwarm vervolgens de maaltijd pita's volgens de verpakking.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan. Voeg de pulled champignon, oestersaus en sojasaus toe en zet 3 minuten op laag vuur.
  • Blancheer de taugé 1 minuut in een bakje met gekookt water en giet vervolgens af.
  • Snijd de broodjes open. Vul het broodje met wortel, taugé en de pulled champignon.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl